Totale beveiligingsprojecten voor zorg, politie, overheid, industrie, finance, retail en transport

Adres

Cipalstraat 3, Geel

Service aanvraag

Service tijden

Dagelijks: 08.00 - 17.00

Mobiele App garandeert Surveillance on-the-go

Ben je een drukke zakenman en vaak op de baan? Wil jij je magazijn in het oog houden als je afwezig bent? Of je huis achterlaten en op vakantie vertrekken? Dankzij deze mobiele applicatie kan het! 

Tegenwoordig zijn er enorm veel manieren om je  bedrijfspand,  kantoren, woning, productieomgeving, .... te monitoren of te bewaken.  Zonder enig probleem kan je vandaag met je mobiele telefoon diezelfde camerabeelden bekijken, alarmen met bijbehorende beelden opvragen, opgenomen beelden analyseren en exporteren. Milestone XProtect Mobile app maakt het allemaal mogelijk! Lees verder en ontdek de voordelen van deze applicatie.

Overal toegang tot camerabeelden en meer..

 Dankzij deze flexibele app is het mogelijk overal toegang te krijgen tot je bewakingssyteem en dit met een beveiligde verbinding. Een Care Plus ondersteuning biedt je de garantie om alarmen via pushberichten nagenoeg onmiddellijk te verkrijgen. Live en opgenomen beelden staan ter beschikking.

En er is meer, vanuit de mobile toepassing kunnen gecontroleerde toegangen gestuurd worden of kan de verlichting ontstoken worden. 

Rapporteer snel incidenten

De mobiele applicatie biedt de mogelijkheid om de smartphone in te zetten als surveillancecamera en het beeld rechtstreeks te streamen naar een centrale Milestoneserver.  Een meerwaarde voor hulpdiensten die door de beelden meteen een kijk krijgen op de situatie. Dankzij de GPS-ondersteuning van het apparaat, wordt tevens de locatie mee doorgestuurd. 

Benieuwd hoe dit bij jouw bewakingssysteem past? Contacteer ons voor jouw opties!