Totale beveiligingsprojecten voor zorg, politie, overheid, industrie, finance, retail en transport

Adres

Cipalstraat 3, Geel

Service aanvraag

Service tijden

Dagelijks: 08.00 - 17.00

Nieuws

Thermische camera's als detectiesystemen

Thermische technologie inzetten voor patiëntbewaking. Een fatale val of het onrustig gedrag van een patiënt vraagt een onmiddelijke actie van het verplegend personeel. Dankzij de thermische detectoren geïntegreerd in een alarmbeheersysteem, wordt niet alleen de toestand van een patiënt bewaakt, maar kan  het verplegende personeel ook efficiënt ingezet worden. 

 

 

Lees verder...

Waarom netwerkaudio een goede investering is

Dankzij de digitalisering krijgt een netwerkgekoppeld audiosysteem steeds een belangrijkere rol in de totaaloplossingen. De implementatie van IP-audio biedt binnen jouw onderneming of sector verschillende voordelen. Toepassingen van deze technieken zijn te vinden in aanvullende ondersteuning aan een terreinbewaking (perimeterbewaking),  inbraaksystemen, het automatiseren van omroepsystemen,  noodoproepen, ... .  Naast de eenvoud van beheer en betrouwbaarheid zijn de systemen flexibel in te zetten.  Lees hier enkele voordelen: 

Lees verder...

Radartechnologie ondersteunt perimeterbewaking

Lees hier meer over radartechnologie, dat camerabewaking en perimeterbewaking kan ondersteunen.

Lees verder...

C8033 maakt brug tussen vroeger en nu

Lees hier meer over het audiosysteem als hulpmiddel bij de automatisering van een bewakingssysteem. 

Lees verder...

De trend van het moment: Perimeterbewaking

Integratie van Perimeterbewaking zorgt voor een vlotte en efficiënte opsporing van incidenten. Ga valse alarmen tegen en integreer verschillende oplossingen om uw site te beveiligen.

Lees verder...