Totale beveiligingsprojecten voor zorg, politie, overheid, industrie, finance, retail en transport

Adres

Cipalstraat 3, Geel

Service aanvraag

Service tijden

Dagelijks: 08.00 - 17.00

Oplossingen

Camerabewaking

Camerabewaking

Icon

De wereld van de digitale camera kent een voortdurende groei en innovatie. Camerabewaking komt voor in verschillende vormen, zoals onder andere thermische camera's. Zo kan u samen met ons op zoek gaan naar de camerabewaking die op uw lijf geschreven staat. 

Lees verder...
SmartPush alarmmelding

SmartPush alarmmelding

Icon

SmartPush is dé slimme toepassing die alarmberichten communiceert via een internetservice naar betrokken diensten of personen toe. Dit zijn persoonlijk berichten met elk gewenst detail  naar vaste of mobiele toestellen. En dat zonder beperking, ongeacht waar u zich bevindt.

 

Lees verder...
Toegangsbeheer

Toegangsbeheer

Icon

Toegangsbeheer vraagt dagelijks de nodige aandacht. Voor gebouwen of sites met een hoog beveiligingsrisico is het een hele uitdaging om dit in goede banen te leiden. Dankzij de juiste toegangscontrolesysteem slaagt u erin deze uitdaging tot een goed eind te brengen.

Lees verder...
Videoanalysetechnieken

Videoanalysetechnieken

Icon

Verleen uw organisatie meer zicht op de situatie en schakel een controlekamer met videowall in. Deze wall kan bestaat uit 10 videoschermen opgevuld met 40 camerabeelden en zorgt ervoor dat uw organisatie verstandig omspringt met de analyse van videobeelden.

Lees verder...
Intercom & geïntegreerde oplossing

Intercom & geïntegreerde oplossing

Icon

Duidelijke en snelle communicatie maakt deel uit van een goed veiligheidsbeleid. Een intercomoplossing met een duidelijke geluidsoverdracht en een vergaande integratie biedt dan ook een meerwaarde voor uw bedrijf of organisatie.

Lees verder...
Integratie

Integratie

Icon

Wie zegt dat beveiliging ingewikkeld hoeft te zijn? Nog te vaak worden verschillende technieken apart aangeboden. Overweeg ook maar eens de geïntegreerde oplossing. Een centraal platform aanleggen zorgt voor een efficiënt beheer, en dát is pas een meerwaarde.

Lees verder...