Totale beveiligingsprojecten voor zorg, politie, overheid, industrie, finance, retail en transport

Adres

Cipalstraat 3, Geel

Service aanvraag

Service tijden

Dagelijks: 08.00 - 17.00

Icon Videoanalysetechnieken

Videoanalysetechnieken

Deze technieken worden vooral ingezet bij perimeterbewaking, zoals een omheining rond een terrein of een grote ruimte waar niemand nog wat te zoeken heeft na een bepaald tijdstip.

What is in it for you?

  • Deze technieken zijn een uitstekende aanvulling op camerabewaking. De techniek vertelt u namelijk wanneer er sprake is van een reëel alarm, wat een reeks van valse registraties tegengaat.
  • Videoanalyse combineert de voordelen van een superieure detectie van objecten, personen en voertuigen en de sterke koppeling met het video beheersysteem.

Voorbeelden uit de praktijk:

Perimeterbewaking
  • Dit systeem kan bijvoorbeeld beelden analyseren wanneer mensen of voertuigen zich in een bepaalde zone Als voertuigen of personen zich bevinden in twee bepaalde zones in bewegen een vooraf bepaalde richting, kunnen deze beelden ook geanalyseerd worden. Mensen die langer dan voorzien in een bepaalde zone blijven, kunnen ook geanalyseerd worden.
Gezichtsherkenning
  • In realtime worden gezichten gedetecteerd en mensen worden geïdentificeerd. Vooral bij mensen van de zwarte lijst, terroristen of andere misdadigers wordt dit toegepast. De software kan dus voor een zeer veilig straatgevoel zorgen. Het gaat ook veel verder, het verhoogt namelijk ook het effect van marketingcampagnes.
Crossline detective
  • Deze software detecteert elke persoon, voertuig of object dat voorbij een vastgelegde virtuele lijn komt. Deze toepassing is voornamelijk nuttig bij algemene in- en uitgangen in een gebied met weinig verkeer, bijvoorbeeld aan de ingang van een winkel om het aantal klanten te detecteren.

Ontdek hier meer bedrijven die reeds een beveiligingsoplossing integreerden.