Totale beveiligingsprojecten voor zorg, politie, overheid, industrie, finance, retail en transport

Adres

Cipalstraat 3, Geel

Service aanvraag

Service tijden

Dagelijks: 08.00 - 17.00

Historiek

Net zoals elk verhaal begint het verhaal van BusSaP met de droom van één persoon. Lees verder en ontdek hoe Stefan van Waelderen ervoor zorgde dat de firma is zoals we ze vandaag kennen,

“Mijn passie voor technologie is het kloppend hart van BusSaP.”

SVW

Sinds 2004 biedt Stefan Van Waelderen een oplossing voor uw technologieprobleem met zijn onderneming BusSaP, dat staat voor ‘Business, Service and Products’. 5 jaar lang deed hij dit enkel in bijberoep. Maar op het einde van 2009 hakte hij de knoop door en besloot hij om zich fulltime op BusSaP te richten. Met meer dan 25 jaar ervaring kan uw organisatie rekenen op een deskundige aanpak van de aanbieding en ondersteuning van professionele beveiligingsoplossingen. 

Technologie is Stefans’ passie en daarom is dit concept ook de rode draad doorheen zijn professionele carrière. Het is zelfs zo dat Stefan de focus tijdens zijn veelvuldige opleiding op deze passie legt. Hij genoot van een technische opleiding en combineerde meerdere graduaatsopleidingen  en een master in informatie technologie met zijn professionele activiteit. “Continue bijscholing in dit vak is een noodzaak om de juiste keuzes te kunnen maken”  

Naast een gedegen kennis van IT-infrastructuur en automatisering, koos Stefan ervoor om met BusSaP een duidelijke plaats te winnen in het marktsegment van netwerk gerelateerde beveiligingsoplossingen. 

"Een professionele oplossing met een correcte service dragen bij tot een hoge klanttevredenheid."

BusSaP kent zijn specialisaties in de implementatie van digitale beveiligingssystemen, waaronder IP-camera, Videoanalyse technieken, toegangscontrole- en intercomsystemen. Service na verkoop blijft voor het bedrijf een zeer belangrijk aandachtspunt. Een duidelijke strategie in de keuze van producten en leveranciers, ondersteunen onze persoonlijke service aanpak.