Totale beveiligingsprojecten voor zorg, politie, overheid, industrie, finance, retail en transport

Adres

Cipalstraat 3, Geel

Service aanvraag

Service tijden

Dagelijks: 08.00 - 17.00

Over ons

BusSaP is een onderneming dat zich focust op drie belangrijke pijlers. Met een passie voor technologie, spelen we kort op de bal. We verkiezen een persoonlijke aanpak en stellen de noden van de klant voorop. Uit deze persoonlijkheid vloeit dan ook onze visie en missie voort.

Bussap's kenmerken

  • passie Passie voor technologie 

Het bedrijf is ontstaan vanuit een passie voor technologie en de drang naar het vinden van oplossingen. Deze passie en een sterke technische oriëntatie zijn dan ook belangrijke elementen voor de keuze van de medewerkers.

  • persoonlijk Persoonlijke aanpak 

Als bedrijf wensen we zaken te doen vanuit een sterke vertrouwensband met de klant. Technologische uitdagingen worden dan ook  in alle openheid besproken om te komen tot de juiste oplossing. No nonsens, zowel de voor- als de nadelen worden toegelicht.

  • controleren Kort op de bal 

Als relatief kleine speler hebben we de flexibiliteit om snel te reageren waar nodig.
We gebruiken dit als kracht om aan de individuele wensen van de klant te voldoen. Dat zorgt ervoor dat BusSaP afzonderlijke en op maat gemaakte oplossingen aanbiedt.

 

BusSap's Visie & Missie

  • visie Onze visie 

De slagzin ‘Technologie met visie’ beschrijft perfect datgene waar BusSaP op doelt. De organisatie streeft in de steeds vernieuwende wereld van technologie en diens milieubewust wordende omgeving naar aanhoudende innovatie door de integratie van bestaande en nieuwe technieken. BusSaP gaat steeds aan de slag met de ontwikkeling van efficiënte toepassingen voor de beveiliging en de monitoring van goederen en personen.

  • missie Onze missie 

Als innoverend beveiligingsbedrijf is het onze missie om onze klanten de juiste oplossing voor hun probleem aan te bieden. Hierbij houden we rekening met de meerwaarde die onze oplossingen kunnen betekenen voor u. We zetten in op een win-winsituatie.