Totale beveiligingsprojecten voor zorg, politie, overheid, industrie, finance, retail en transport

Adres

Cipalstraat 3, Geel

Service aanvraag

Service tijden

Dagelijks: 08.00 - 17.00

Case Envi Milieutechnieken

Case Envi Milieutechnieken

Wie is de klant?

Envi Milieutechnieken is een bedrijf dat zich sinds 1989 inzet voor een schoner milieu. Het bedrijf gelegen te Hoeselt legt voor deze duurzame doelstelling haar focus op de sanering van verontreiniging van industrieën. Enkele van haar kernactiviteiten zijn dan ook grondwerken, behandeling van olieslib en de ophaling van afvalstoffen. Daarnaast is Envi het  moederbedrijf van Ecosol, dat ook oplossingen biedt op vlak van verontreinigingsproblematiek. Tot slot werkt het bedrijf nauw samen met Crommen BVBA , dat actief is in de wegenbouw en beplantingen.

Welke oplossingen zijn gekozen?

Na een grondige analyse werd de oplossing  geboden die zowel een technisch als een organisatorisch luik omvat. Om de beschikbare technologie efficiënt in te zetten, was een minimale herinrichting van de site noodzakelijk. Eenmaal deze aanpassingen doorgevoerd waren, kon de geavanceerde techniek op punt gesteld worden.

Verschillende geavanceerde camera’s met aansturing van andere technieken die automatisch een aantal processen in gang zetten, werpen hun vruchten af. Door middel van deze technologie wordt een ongewenste bezoeker op meerdere plaatsen gevolgd. Een interventie naar de site is dan ook snel ingezet.

Lees hier de volledige case.