Totale beveiligingsprojecten voor zorg, politie, overheid, industrie, finance, retail en transport

Adres

Cipalstraat 3, Geel

Service aanvraag

Service tijden

Dagelijks: 08.00 - 17.00

Sectoren

Zorgsector

Zorgsector Icon

De zorgsector is een breed begrip. BusSaP helpt graag het beveiligingssysteem van uw ziekenhuis, bejaardentehuis of tehuis voor kortverblijven zoals een zorgcentrum te verbeteren. Naast de algemene beveiliging van de gebouwen kan BusSaP technologie inzetten voor de bewaking en monitoring van personen.  

Lees verder...
Politie

Politie Icon

De politiesector heeft een grote nood aan veiligheid. Naast de ordehandhaving is ook het verzamelen van de juiste informatie door middel van technieken belangrijk om burgers en eigen personeel beter te beschermen. BusSaP staat u met de juiste knowhow en de laatste technologieën bij om net die veiligheid te garanderen.

Lees verder...
Overheid & City surveillance

Overheid & City surveillance Icon

In overheidsgebouwen of op straat dreigt elke dag weer gevaar. Dit gevaar varieert van hangjongeren tot terroristische aanslagen. BusSaP werkt graag mee aan een hernieuwd veiligheidsgevoel bij alle burgers en overheidswerknemers. De bescherming van het milieu valt ook onder deze sector.

 

Lees verder...
Industrie

Industrie Icon

Of u nu in de chemische sector, in de textielsector of in de frisdrankensector werkzaam bent, de beveiliging van uw industrie dient op een veilige manier te gebeuren. Creëer een meerwaarde door de knowhow en technieken van BusSaP in te zetten en vergemakkelijk de monitoring van uw productieproces nog vandaag.

Lees verder...
Retail

Retail Icon

Deze sector heeft een brede invulling; naast de opkomst van de E-commerce, is de fysieke winkel nog steeds van groot belang. Waarborg de veiligheid van uw winkelpersoneel, klanten, goederen en de financiële stroom door uw samenwerking met BusSaP. Ontdek hier hoe onze oplossingen uw zaak ten goede komen.

Lees verder...
Transport & Distributie

Transport & Distributie Icon

Bezorgdiensten, distributiepunten en goederenvervoer zijn enkele gebieden die onder Transport & Distributie vallen. In deze sector zijn de efficiënte werking en een snelle service twee uitdagingen.  BusSaP kan hier met de juiste knowhow en de gepaste oplossing uw sector op de juiste weg zetten.

Lees verder...
Finance & Banking

Finance & Banking Icon

De veiligheid van klantengegevens en klantenkapitaal kent een hoge prioriteit binnen het bankwezen. Daarnaast is er de nood om bankmedewerkers in een veilige omgeving te laten werken. BusSaP is hier graag uw partner om deze veiligheid op de voet te monitoren met de inzet van de juiste oplossingen.

Lees verder...